Hadassa Care gevestigd in Amsterdam, levert zorg met een luisterend oor en de juiste benadering. Wij bieden u de mogelijkheid om zolang mogelijk zelfstandig in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Uw zorg wordt passend gemaakt op datgene wat u belangrijk en prettig vindt.

Onze diensten

Onze diensten zijn:

  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging en verzorging
  • Hulp bij Huishouden
  • Palliatieve zorg 
  • Slaap en waakdiensten

Bij Hadassa Care werken we o.a. samen met uw huisarts, uw specialist, uw apotheek en een specialist ouderengeneeskunde.

Waarom Hadassa Care?

Onze missie is het bieden van flexibele en kwalitatieve zorg die aangepast is op de zorgbehoefte van de cliënt, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis in zijn of haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

Onze missie is vanuit onze kleinschalige multiculturele organisatie om persoonlijk contact en het zien van ieder persoon als individu, als centrale missie en visie te hanteren in onze werkwijze. 

Hierdoor stimuleren en creëren wij mogelijkheden en ruimte, om cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde sociale (woon-) omgeving te blijven wonen en hierin te participeren. Ook zorgt dit voor om medewerkers te laten ontwikkelen en samen te brengen, te koppelen in onze maatschappij.

Hadassa is wie wij zijn

Bij Hadassa Care, zijn wij gefocust op het bieden van Thuiszorg diensten met het hoogste level van tevredenheid – wij zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Met een veelzijdig aanbod van mogelijkheden, zijn wij er zeker van u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Voordelen van verzorging en verpleging aan huis

 

Een vast team

Professionals

Verpleegkundigen en verzorgenden met ervaring

Verzorging op maat

Persoonlijke ervaring

Contact

Neem contact met ons op

Contactgegevens:

Hadassa Care B.V.
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
020-2357183
06-17634058
KvK: 80754643

© 2023. Hadassa Care. Alle rechten voorbehouden. | Website door:  Eagleitservices.nl