Visie

Hadassa Care is gevestigd in Amsterdam en levert zorg met een luisterend oor en de juiste benadering. De menselijk maat staat bij ons centraal!

Wij bieden flexibele en kwalitatieve zorg dat is aangepast op de zorgbehoefte van de cliënten, op datgene wat zij belangrijk en prettig vinden.

Wij creëren mogelijkheden en ruimten, zodat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde sociale omgeving kunnen blijven wonen.

Wij zijn gefocust op het bieden van thuiszorgdiensten met het hoogste niveau van tevredenheid, en zullen er alles aan doen om aan verwachtingen te voldoen. Met een veelzijdig aanbod van mogelijkheden, zijn wij er zeker van onze cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Missie

Vanuit onze kleinschalige multiculturele organisatie, stellen wij voor elke cliënt een persoonlijk verzorgings- en/of begeleidingsplan op. Dit doen wij samen met onze cliënt of contactpersoon van de cliënt. De cliënt maakt zijn/haar wensen kenbaar en daar houden wij rekening mee.

Ons vriendelijk zorgpersoneel helpt graag en geeft de aandacht die bij elke cliënt past.

Ons zorgpersoneel volgt trainingen en is daardoor altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Hun kennis is altijd op peil. Hiermee toont Hadassa Care BV aan haar verantwoordelijkheid te nemen om altijd de juiste zorg te kunnen bieden.

Informatieoverdracht vindt door middel van verslaglegging plaats. Hierdoor is ons zorgpersoneel altijd op de hoogte van de situatie van elke cliënt. Wij komen dus altijd voorbereid aan bij onze cliënten en tonen hiermee onze professionaliteit aan.

Contactgegevens:

Hadassa Care B.V.
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam
020-2357183
06-17634058
KvK: 80754643

© 2023. Hadassa Care. Alle rechten voorbehouden. | Website door:  Eagleitservices.nl